Zuhanásgátlók

Zuhanásgátlók

A zuhanásgátlók biztosíthatják a magasban végzett munka biztonságát és kényelmét. Épp ezért rendkívül fontos, hogy ebből a termékből is a minőség legyen az elsődleges szempont. Nem csak a munkavégzés hatékonyságáért felel, hanem a dolgozók élete is függ ettől. Az előírásoknak megfelelő és biztonságos munkavégzéshez kialakított Portwest hevederek és kiegészítők kínálatában nem fog csalódni. Tekintse meg őket és rendelje meg online!

Kategóriák - Zuhanásgátlók

Termékek - Zuhanásgátlók

Modell:PW-FP50RBR

Poliészter heveder, mely energiaelnyelővel készül. 180 cm hosszú.

Modell:PW-FP51RBR

Kettős végződésű Portwest heveder karabínerrel és energiaelnyelővel. 180 cm hosszú.

Modell:PW-FP05SIR

1 méteres acél rögzítőkötél mely egyszerűen rögzíthető különböző zuhanásgátló rendszerekhez. CE-CAT III ,védőborítás, gyors és egyszerű üzembehelyezés, kiváló erősség, széles körben alkalmazható.

Modell:PW-FP22WHR

Állítható zuhanásgátló kötélzet, 200cm

Modell:PW-FP26WHR

Tartós és rugalmas állítható 2 méter hosszú munkahelyzet beállító kötélzet. Kiváló erősség. Ergonomikus és sokoldalú.

Modell:PW-FP32SIR

Könnyű csavaros karabiner 20mm nyílással. Szakítóerő: 23kN CE minősítés

Modell:PW-FP68RER

Különböző szinteken történő és a szintek közötti mozgással járó munkavégzéshez kialakított leesés elleni készlet. Tartalma: FP12 kétpontos testheveder, FP29 30m statikus kötél, FP36 vezérelt zuhanásgátló, FP30 karabíner, FP99 zárható nylon tárolózsák.

Modell:PW-FP42BKR

Zuhanásgátló blokk speciális automata tartódobbal. A zuhanásgátló tartódobja automatikusan fel. illetve letekercseli a kötélzetet a munkavégző mozgásának megfelelően. Dupla biztonsági zárral és leesés indikátorral.

Modell:PW-FP19RER

Ergonomikusan tervezett 4 pontos testheveder a felhasználó kényelmét szem előtt tartva. Kapcsolódási pontok: hátsó D gyűrű két oldalsó D gyűrű felső és alsó mellkas D gyűrű. A gyorskioldó csatnak köszönhetően könnyen felvehető.

Modell:PW-FP17RER

Ergonómikus teljes testheveder strapabíró poliészter hevederekkel lélegző derékrésszel és gyors csatokkal a komfortos használatért. A derék a mellkas és a lábszár-állítók kiváló illeszkedést és kényelmet biztosítanak.

Modell:PW-FP65BKR

Ez a készlet lehetővé teszi a felhasználó számára a két pont közötti közlekedést, ahol egyébként átmenetileg nem lenne garantálható a biztonság. Véd a leeséstől.

Modell:PW-FP45GNR

3db-os csatos csatlakozó kiegészítő csomag az FP44 szerszámtartó kötélhez. Ergonomikus és sokoldalú. Megelőzi a szerszámok leesését. Lehetővé teszi a szerszámok gyors és könnyű hozzácsatolását. Az ár 10 db-ra vonatkozik, de DB-ra is vásárolható

Modell:PW-FP44GNR

Szerszámrögzítő megoldás mellyel megelőzhető a kéziszerszámok lezuhanása. A csatnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan cserélhetők a szerszámok (FP45).

Modell:PW-FP55WHR

Ez a dupla körszövött kötélzet akasztóhoroggal és karabinerrel rendelkezik. 180cm hosszú a szerelvényekkel együtt. Kisker doboz CE-CAT III

Modell:PW-FP54BKR

Dupla rugalmas szerszámtartó. Segít megelőzni a szerszámok leesését. Terhelhetőség 3kg. Kisker doboz Kisker csomagolás

Modell:PW-FP25WHR

Y formájú rögzítőkötél két 180cm hosszú elasztikus gumi végződéssel, eneregiaelnyelővel és karabínerrel és két záró kapoccsal.

Modell:PW-FP13RER

Teljes testheveder, mely elöl és hátul is rendelkezik D gyűrűkkel. Könnyű és egyszerűen használható, kiváló megoldás az építőipar számára.

Modell:PW-FP23WHR

Összesen 180 cm hosszú, 120 cm kötéllel, rugalmas gumi energiaelnyelő nylon belsővel. Csavarmenetes és rugós karabinerrel.

Modell:PW-FP02YER

Nagy teljesítményű poliészterből készült tartós 2 méteres Portwest heveder kikötő hurok. CE-CAT III , ultrakönnyű, gyors és egyszerű üzembehelyezés, kiváló erősség, széles körben alkalmazható.

Modell:PW-FP35SIR

Kovácsolt alumínium horog karabiner. Hossz: 220mm, Nyílás52mm. Fékezőerő 25kN.

Modell:PW-FP99BKR

Strapabíró, mégis könnyű. Leesés elleni védőeszközök biztonságosan tárolhatóak benne.

Modell:PW-FP63RER

Biztonsági leesés ellen védő készlet az ipar számára. Visszahúzható zuhanásgátlója kényelmesebb munkavégzést biztosít.

Modell:PW-FP30SIR

Ovális acél karabiner csavaros rögzítéssel. Hossz:106mm, Nyílás:19mm. Szakítóerő: 25kN

Modell:PW-FP52YER

Kettős végződésű, rugalmas hevederszalag energiaelnyelővel, két zárókapoccsal és karabínerrel. 180 cm hosszú.

Modell:PW-FP56WHR

Körszövött kötélzet akasztóhoroggal és karabinerrel. 180cm hosszú. Kisker doboz CE-CAT III

Modell:PW-FP08BKR

Teljesen állítható, kényelmi béléssel ellátott, gyorskioldóval rendelkező öv. 2 db D-gyűrűvel.

Modell:FP31

D karabiner negyedfordulatos záródással. Hossz: 123mm, Nyílás: 27mm. Szakítóerő: 35kN

Modell:PW-FP66RER

Különböző szinteken történő és a szintek közötti mozgással járó munkavégzéshez kialakított leesés elleni készlet. Tartalma: FP12 kétpontos testheveder, FP27 10m statikus kötél, FP36 vezérelt zuhanásgátló, FP30 karabíner, FP99 zárható nylon tárolózsák.

Modell:PW-FP24WHR

150cm hosszú poliészter kötélzet mindkét végén két-két karabínerrel Kisker doboz CE-CAT III

Modell:PW-FP21WHR

Poliészter rögzítőkötél karabínerrel és acélzárral, 150cm hosszú.

Modell:PW-FP53YER

Rugalmas poliészter hevederszalag mely energiaelnyelővel karabinerrel és akasztóhoroggal készül. Teljesen kihúzva 180 cm hosszú.

Modell:PW-FP64BKR

Ez a készlet lehetővé teszi a felhasználó számára a két pont közötti közlekedést, ahol egyébként átmenetileg nem lenne garantálható a biztonság. Véd a leeséstől.

Modell:PW-FP49GNR

Sisak rögzítő kötél. A védősisak a ruhához rögzítve nem tud leesni ezzel elkerülhetünk egy esetleges balesetet. Kiváló minőségű rugalmas heveder, ergonomikus és sokoldalú, megelőzi a szerszámok leesését.

Modell:PW-FP20WHR

Tartós erős 150 cm-es statikus kötél karabinerrel és záró kapoccsal. Kopásálló védőgyűrű.

Modell:PW-FP27WHR

12mm átmérőjű, körszövött statikus kötél. Ideális megoldás például vezérelt zuhanásgátlókhoz. Erősített körszövött kialakítású, strpabíró kivitel.

Modell:PW-FP28WHR

12mm átmérőjű, körszövött statikus kötél. Ideális a Portwest zuhanásgátló megoldásokkal történő használatra. Erős, speciális szövéssel készül.

Modell:PW-FP29WHR

12mm átmérőjű, körszövött statikus kötél. Ideális a Portwest zuhanásgátlókkal történő használatra.

Modell:PW-FP98BKR

A trauma pánt segítségével a lezuhanás utáni függő testhelyzetben is biztosítható a megfelelő vérkeringés, azzal hogy a felhasználó rá tud állni az összecsatolt, kinyitott pántra, így csökkentve a hevederzet testre gyakorolt nyomását.

Modell:PW-FP34BKR

Szerszámrögzítő megoldás, mellyel megelőzhető a kéziszerszámok lezuhanása. Rögzíthető az övhöz vagy a derékhoz. Az ár 10 db-ra vonatkozik, de DB-ra is vásárolható.

Modell:PW-FP46GNR

Ez a termék megakadályozza a csatlakoztatott szerszámok leesését. A forgatható karabínerrel megelőzhető az összetekeredés. Max terhelhetőség 05kg. Kisker doboz Kisker csomagolás

Modell:PW-FP14RER

Ergonómikus testheveder lélegző, formázott komfort derékrésszel, két oldalsó D-gyűrűvel(1) és hátsó D gyűrűvel(2). Poliészter hevederekkel készül, állítható váll, comb és derékkialakítással.

Modell:PW-FP11RER

Belépő kategóriájú testheveder modell, mely könnyű és praktikus megoldást kínál.

Modell:PW-FP10RER

Ergonómikus, könnyű alap testhevederzet csúsztatható hátsó D-gyűrűvel. Könnyen használható és biztonságos modell két D-gyűrűvel a mellrészen. Erős nylon pántokkal, kiváló illeszkedést és kényelmet biztosító állítható mell és combhevederekkel.

Modell:PW-FP12RER

Könnyített testheveder D gyűrűvel. Két bekötési pont a mellrészen(1), hátsó kikötési pont(2). Egy állítható, gyorskioldós pánt. Poliészter anyagból készül.

Modell:PW-FP15BKR

Új teljes testhevederzet, mely egyedi lélegző párnázattal, automata gyorscsatokkal rendelkezik. Könnyen és gyorsan rögzíthető, beállítható. D-gyűrűkkel ellátva. 2 ponton rögzíthető, két oldalsó D gyűrű (1) és hátsó D gyűrű (2).

Modell:PW-FP18RER

Univerzális testheveder megoldás két mellrészen lévő, (1)két oldalsó,(2) és hátsó(3) kikötési ponttal. Teljesen állítható, extra komfortos párnázott ülő és hátrésszel.

Modell:PW-FP33SIR

Csavaros karabíner 20mm nyílással. Szakítóerő: 20kN CE minősítés

Modell:PW-FP71K1RS/M/L

Teljes testheveder hátsó D-gyűrűvel. Rip indikátorral ellátva. Mellrészen állítható Lábszár állítási pont Gyorskioldó csat Váll állítási pontok Hátsó D gyűrű

1 - 48 / 57 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret