Álarcok

Álarcok

Gondoskodjon a munka közbeni megfelelő légzésvédelemről, webáruházunk munkavédelmi álarcainak egyikével! A kínálatunkban elérhető teljesálarcok panorámás látómezővel rendelkeznek, kevésbé párásodnak és komfortosan viselhetők. A szűrőket külön vásárolhatja meg a munkavédelmi álarcokhoz, az egyes termékek oldalán jelzett cikkszámokon. A teljes arcot takaró  álarcok jellemzően gázszűrőkkel, részecskeszűrőkkel és kombinált szűrőkkel vannak ellátva. A szoros és pontos illeszkedésnek köszönhetően a maszkok a szennyezőanyagok nagyobb koncentrációja ellen, és a szem védelme érdekében egyaránt használhatók. Kiemelkedő viselési komfortot biztosítanak, mert több munkaterületen is órákon keresztül viseli kell ezeket. Az ergonomikus kialakítású félálarcok nagyobb látómezőt biztosítanak, puha, kényelmes viseletet garantáló anyagból készülnek, és állítható szíjjal látták el őket, ezért kiváló illeszkedést és kényelmet biztosítanak. Ha meleg, párás munkakörnyezethez keres ideális terméket, válassza az izzadságelvezető kialakítással készült félálarcot!

Termékek - Álarcok

Modell:P410

Alacsony profilú, nagy látómezőt biztosító félálarc. Strapabíró, ugyanakkor puha, kényelmes, nem allergizáló TPE anyagból készül. A puha, állítható szíj kiváló illeszkedést garantál. Két, csavarmenetes szűrőbetéttel használható.

3.042 Ft
Modell:PW-P430GRR

Prémium minőségű félálarc, mely azonos kiemelkedő funkciókkal rendelkezik, mint a P420 modell, kiváló minőségű szilikon anyagból a kivételesen jó illeszkedés és kényelem érdekében.

7.471 Ft
Modell:PW-P516BLU

A Helsinki teljes álarc puha termoplasztik gumi arcilleszkedéssel és panorámás látómezővel készült. A belső szilikon álarc két légzőszeleppel rendelkezik, mely csökkenti a párásodást és komfortosabbá teszi a terméket.

34.653 Ft
Modell:PW-P420BKR

Kiegyensúlyozott félálarc strapabíró és rugalmas termoplastik gumiból, egy méretben. Dupla bajonett csatlakozású szűrőbetétekkel használható, melyek kiváló súlyelosztást és széles látóteret biztosítanak.

6.295 Ft
Modell:PW-P500BKR

Teljesálarc dupla bajonett szűrőbetét csatlakozással, ABS szűrőbetét tartókkal. Ütésálló, karcmentes, páramentes vegyszerálló polikarbonát panoráma látómezővel. Állítható, 6 pontos gyorskioldós fejszalagokkal.

36.814 Ft
Modell:P510

A P500 modell minden kiemelkedő jellemzőjével, puha szilikonból készülő modell, mely kiemelkedő viselési komfortot biztosít.

39.386 Ft
1 - 6 / 6 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret