Álarcok

Álarcok

Gondoskodjon a munka közbeni megfelelő légzésvédelemről, webáruházunk munkavédelmi álarcainak egyikével! A kínálatunkban elérhető teljesálarcok panorámás látómezővel rendelkeznek, kevésbé párásodnak és komfortosan viselhetők. A szűrőket külön vásárolhatja meg a munkavédelmi álarcokhoz, az egyes termékek oldalán jelzett cikkszámokon. A teljes arcot takaró  álarcok jellemzően gázszűrőkkel, részecskeszűrőkkel és kombinált szűrőkkel vannak ellátva. A szoros és pontos illeszkedésnek köszönhetően a maszkok a szennyezőanyagok nagyobb koncentrációja ellen, és a szem védelme érdekében egyaránt használhatók. Kiemelkedő viselési komfortot biztosítanak, mert több munkaterületen is órákon keresztül viseli kell ezeket. Az ergonomikus kialakítású félálarcok nagyobb látómezőt biztosítanak, puha, kényelmes viseletet garantáló anyagból készülnek, és állítható szíjjal látták el őket, ezért kiváló illeszkedést és kényelmet biztosítanak. Ha meleg, párás munkakörnyezethez keres ideális terméket, válassza az izzadságelvezető kialakítással készült félálarcot!

Termékek - Álarcok

Modell:P516

A Helsinki teljes álarc puha termoplasztik gumi arcilleszkedéssel és panorámás látómezővel készült. A belső szilikon álarc két légzőszeleppel rendelkezik, mely csökkenti a párásodást és komfortosabbá teszi a terméket.

35.138 Ft
Modell:P500

Teljesálarc dupla bajonett szűrőbetét csatlakozással, ABS szűrőbetét tartókkal. Ütésálló, karcmentes, páramentes vegyszerálló polikarbonát panoráma látómezővel. Állítható, 6 pontos gyorskioldós fejszalagokkal.

37.328 Ft
1 - 2 / 2 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret