Egyszer használatos munkaruha

Egyszer használatos munkaruha

Élelmiszeripari, laboratóriumi és egyéb tiszta munkakörülményekre javasolt egyszerhasználatos termékeket is talál a Polonium Munkaruházat webáruházban. Könnyű anyagú, műanyag munkaruha- vagy munkacipővédő felszerelés. A legtöbb egyszerhasználatos védőfelszerelést (akár 100 darabból álló) csomagokban árusítjuk. Tekintse meg kínálatunkat!

Termékek - Egyszer használatos munkaruha

Modell:ST11

Könnyű, lélegző polipropilén alapanyagból készült Portwest overál. Kényelmes, véd a por, a nem veszélyes anyagok és a kosz ellen. Darabra is kapható!

Modell:D100

Élelmiszeripari és laboratóriumi munkavégzéshez ajánlott polipropilén Portwest sapka típus. Kiváló minőség, strapabíró dupla varrással. 1 csomag az 100 db.

Modell:D200

Méretre állítható egyszerhasználatos papír Portwest sapka élelmiszeripari használatra, illetve ruházati kiegészítőként. 1 csomag 100 db.

Modell:D340

Ötféle színben elérhető egyszerhasználatos cipővédő. Gumírozott kialakítás, struktúrált talprész a csúszásmentesség érdekében. Egy méretben. 1 csomag 100 db.

Modell:D335

Gumírozott kivitelű, kényelmes egyszerhasználatos karvédő az élelmiszeripar és más iparágak részére0 1 csomag 100 db.

Modell:D300

Széles körben, több iparágban használt egyszerhasználatos kötény. Öt kedvelt színben készül. 1 csoma g az 100 db.

Modell:D118

Élelmiszeripari, laboratóriumi és egyéb tiszta munkakörülményekre javasolt egyszerhasználatos Portwest köpeny. Három méretben készül, tízesével csomagolva. Legkevesebb rendelhető mennyiség 10 db.

1 - 7 / 7 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!