Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

A Polonium munkaruha nagykereskedés védőcsizma kínálata egyedülállóan széleskörű és minőségében sincs kihívója. Számos méretű, fazonú és színű, különböző védelmi funkciókat ellátó Portwest csizma várja mindazokat, akik munka közben szeretnének biztonságos és kényelmes lábbelit hordani. A Portwest csizma termékcsaládunk tökéletes megoldást nyújt számos munkakörülményhez. Tekintse meg kínálatunkat!

Termékek - Munkavédelmi csizma

Modell:FW84

Az FW84 modell prémium minőségű PVC / nitrilből készül, amely ellenáll az olajoknak, zsíroknak, lúgos és savas szennyződéseknek. Kiváló csúszási ellenállással rendelkezik, ideális az élelmiszeripar számára.

Modell:FW94

Steelite™ védőcsizma termékcsaládunk magas minőségű PVC/Nitril-ből készül, mely teljes vízállóságot biztosít. 200 J acél orrmerevítővel, csúszásmentes, antisztatikus talppal. Mosható nylon béléssel és a levételt megkönnyítő sarokrácsozással.

Modell:FD90

Az FD95 modell kapli nélküli változata

Modell:FD95

Egyedülálló kényelem és védelem. Speciális, légbuborékos szerkezete komfortosabbá, rugalmasabbá és erősebbé teszi, mint a PVC vagy gumi anyagú modellek. A PU anyag melegen tart télen és kényelmes nyáron is.

Modell:FW90

Praktikus kapli nélküli PVC csizma a mezőgazdaság, halászat és egyéb iparágak számára.

Modell:FW06

Bestseller védőcsizmánk bélés nélküli változata, melegebb munkakörülményekhez.

Modell:FW71

Melles Portwest csizma modellünk, rövidebb, combcsizma változata azoknak, akik egy könnyebb és sokoldalúbb megoldást keresnek.

Modell:FW74

Nagy teljesítményű PVC/nitril biztosági mellescsizma acél orrmerevítővel és talplemezzel. Színkódolt piros talp, a védőképesség könnyű felismeréséhez.

Modell:FW75

Minőségi, szőrmebéléses, vízálló védőcsizma, mely maximális védelmet biztosít. Húzófülekkel ellátva.

Modell:FW13

Ez a népszerű védőcsizmánk kitűnő védelmet, kimagasló komfortot és sokoldalú használhatóságot biztosít viselőjének. Szőrmebélése benntartja a meleget. Felhúzófülekkel, acél orrmerevítővel és talplemezzel, antisztatikus talppal készült kivitel.

Modell:FW12

Ez a népszerű védőcsizmánk kitűnő védelmet, kimagasló komfortot és sokoldalú használhatóságot biztosít viselőjének. Szőrmebélése benntartja a meleget. Felhúzófülekkel, acél orrmerevítővel és talplemezzel, antisztatikus talppal készült kivitel.

Modell:FW29

Teljes S3 védelem kedvező áron. Új S3 csizma modellünk orrborítással, acél orrmerevítővel és talplemezzel készül. Az extra meleget szőrmebélése biztosítja.

Modell:FD85

A Portwest Mettamax védőcsizma teljes lábvédelmet nyújt. Az innovatív, fémmentes kialakítás rugalmasságot és kényelmet biztosít viselőjének. Védelmet nyújt a nehézipari munkakörnyezet veszélyeivel szemben.

Modell:FW95

A Total S5 védőcsizma magas minőségű PVC/Nitril-ből készül, mely teljes olaj-, üzemanyag-, víz- és savállóságot biztosít. Acél orrmerevítővel és talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik.

1 - 14 / 14 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!