Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

A Polonium munkaruha nagykereskedés védőcsizma kínálata egyedülállóan széleskörű és minőségében sincs kihívója. Számos méretű, fazonú és színű, különböző védelmi funkciókat ellátó Portwest csizma várja mindazokat, akik munka közben szeretnének biztonságos és kényelmes lábbelit hordani. A Portwest csizma termékcsaládunk tökéletes megoldást nyújt számos munkakörülményhez. Tekintse meg kínálatunkat!

Termékek - Munkavédelmi csizma

Modell:ALB-576050-43

Természetes gumiból készült hosszúszárú csizma. Rendkívül kopásálló, csúszásbiztos, öntisztító és párnázott gumi talp. Neoprén 4mm vastagságú szigetelés. Vízálló. Puha, rugalmas. Szárrész a csatnak köszönhetően, akár 10 centiméterrel is szűkíthető. Tovább

Modell:ALB-564030-42

Magasszárú nitril gumicsizma. Csúszásbiztos, formázott talp. A bélés 95% poliészter és 5% elasztán. EN ISO 20347

Modell:ALB-564040-43

Nitril gumi felsőrész Rövid csizmaszár. 95% poliészter és 5% elasztán bélés. Cement, benzin, olaj, zsír és egyéb savas hatású anyagoknak ellenálló csúszásmentes talp. Szín: fekete

Modell:PW-FW84WHR43

Az FW84 modell prémium minőségű PVC / nitrilből készül, amely ellenáll az olajoknak, zsíroknak, lúgos és savas szennyződéseknek. Kiváló csúszási ellenállással rendelkezik, ideális az élelmiszeripar számára.

Modell:PW-FD90GNR42

Az FD95 modell kapli nélküli változata

Modell:PW-FW94BKR43

Steelite™ védőcsizma termékcsaládunk magas minőségű PVC/Nitril-ből készül, mely teljes vízállóságot biztosít. 200 J acél orrmerevítővel, csúszásmentes, antisztatikus talppal. Mosható nylon béléssel és a levételt megkönnyítő sarokrácsozással.

Modell:PW-FD95YER42

Egyedülálló kényelem és védelem. Speciális, légbuborékos szerkezete komfortosabbá, rugalmasabbá és erősebbé teszi, mint a PVC vagy gumi anyagú modellek. A PU anyag melegen tart télen és kényelmes nyáron is.

Modell:PW-FW90BKR42

Praktikus kapli nélküli PVC csizma a mezőgazdaság, halászat és egyéb iparágak számára.

Modell:PW-FW06TAR43

Bestseller védőcsizmánk bélés nélküli változata, melegebb munkakörülményekhez.

Modell:PW-FW71BKR43

Melles Portwest csizma modellünk, rövidebb, combcsizma változata azoknak, akik egy könnyebb és sokoldalúbb megoldást keresnek.

Modell:PW-FW74BKR43

Nagy teljesítményű PVC/nitril biztosági mellescsizma acél orrmerevítővel és talplemezzel. Színkódolt piros talp, a védőképesség könnyű felismeréséhez.

Modell:PW-FW75BKR42

Minőségi, szőrmebéléses, vízálló védőcsizma, mely maximális védelmet biztosít. Húzófülekkel ellátva.

Modell:PW-FW13BKR43

Ez a népszerű védőcsizmánk kitűnő védelmet, kimagasló komfortot és sokoldalú használhatóságot biztosít viselőjének. Szőrmebélése benntartja a meleget. Felhúzófülekkel, acél orrmerevítővel és talplemezzel, antisztatikus talppal készült kivitel.

Modell:PW-FW12TAR43

Ez a népszerű védőcsizmánk kitűnő védelmet, kimagasló komfortot és sokoldalú használhatóságot biztosít viselőjének. Szőrmebélése benntartja a meleget. Felhúzófülekkel, acél orrmerevítővel és talplemezzel, antisztatikus talppal készült kivitel.

Modell:PW-FW29BKR42

Teljes S3 védelem kedvező áron. Új S3 csizma modellünk orrborítással, acél orrmerevítővel és talplemezzel készül. Az extra meleget szőrmebélése biztosítja.

Modell:PW-FD85BKR37

A Portwest Mettamax védőcsizma teljes lábvédelmet nyújt. Az innovatív, fémmentes kialakítás rugalmasságot és kényelmet biztosít viselőjének. Védelmet nyújt a nehézipari munkakörnyezet veszélyeivel szemben.

Modell:PW-FW95BKR43

A Total S5 védőcsizma magas minőségű PVC/Nitril-ből készül, mely teljes olaj-, üzemanyag-, víz- és savállóságot biztosít. Acél orrmerevítővel és talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik.

1 - 17 / 17 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret