Lángálló munkaruha

Lángálló munkaruha

Ha az Ön számára a biztonság mellett a kényelem is elsődleges szempont, jó helyen jár. Tekintse meg a Polonium munkaruha bolt Portwest lángálló ruházat kínálatát! Ezeket a termékeket minőségi anyagokból, a funkcionalitást szem előtt tartva alakították ki, így nem csak védenek a tűz okozta sérülések ellen, de kényelmesek is a mindennapi feladatok elvégzéséhez. A lángálló munkaruhát kifejezetten a tűz, hegesztési szikrák, a sugárzó hő és az olvadt vas fröccsenése elleni megfelelő védelemre alkották. Tűzálló ruhák mellett antisztatikus munkaruházat is elérhető webáruházunkban. Ezek a termékek az elektrosztatikus feltöltődés elleni védelemhez, és az ebből fakadó legapróbb kisülések okozta sérülések elkerüléséhez szükségesek bizonyos munkakörökben. Az ESD, vagy antisztatikus munkaruha termékek között kínálunk pólókat, pulóvereket, nadrágokat, overálokat, kantáros nadrágokat és kabátok, mellények mellett cipőket, bakancsokat és csizmákat is.  A munkaruha árak megtekintéséhez kattintson az Önnek tetsző termékre!

Termékek - Lángálló munkaruha

Modell:PW-S780YERXL

Minden igényt kielégítő vízálló, lángmentes, lélegző antisztatikus Portwest nadrág. Gumírozott derékkal, gyorskioldós kantárokkal készül.

13.042 Ft
Modell:PW-S781YERXL

Az S780 modellel megegyező típus meleg lángmentes béléssel kiegészítve.

27.427 Ft
Modell:PW-S778YERXL

A szigorú előírásoknak is megfelelő antisztatikus kabát. Lángmentes, lélegző és vízálló tulajdonságokkal.

37.547 Ft
Modell:PW-FR89GRRL

Stílusos, kényelmes és könnyű Portwest ing modell, mely maximális védelmet biztosít az ARC2 elektromos ív ellen és lángmentes tulajdonságokkal is rendelkezik. Praktikus gombos mandzsetták és zsebek.

13.163 Ft
Modell:PW-S785NARXL

Az antisztatikus munkakabát optimális védelmet nyújt. Lángállóság kiváló légáteresztő és vízálló tulajdonságokkal vegyítve biztosítja, hogy ez a ruha alkalmas többféle kockázati környezetre.

45.389 Ft
Modell:PW-FR25NARL

Jól láthatósági szalagokkal, dupla varrásokkal készülő védőkabát modell. Tárolózsebekkel, réz zippzárral és állítható mandzsettával rendelkezik. Az anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja. Védelem elektromos ív hőhatásai ellen (HRC2).

11.633 Ft
Modell:PW-FR26ORRL

Jól láthatósági szalagokkal, dupla varrásokkal, térdzsebekkel és többfunkciós zsebkkel, réz zippzárral készülő védőnadrág modell. Az anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja. Védelem elektromos ív hőhatásai ellen (HRC2).

15.449 Ft -tól
Modell:PW-FR37NARXL

Klasszikus kialakításó kantáros védőnadrág, multifunkciós zsebekkel. A kényelmet és mozgásszabadságot a gumírozott kantárok biztosítják, az anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja.

21.599 Ft
Modell:PW-FR35NARXL

Portwest lángálló ruházatunk Bizflame Pro kabát modellje kimagasló komfortot és védelmet biztosít, az anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja. Funkcionális megoldásokkal készül, például mellzsebbel, rádió hurokkal és rejtett mobiltelefon tartóval.

13.081 Ft -tól
Modell:PW-FR36NARXL

Több EN szabványnak is megfelelő, megerősített, strapabíró védőnadrág, az anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja. Komfort derékkialakítás, szerszámzseb, hátsó zseb. Az FR35 kabáttal szettet alkot.

16.433 Ft
Modell:PW-S776ORRL

Bizflame Rain család új tagja. Multi funkcionális, rejtett telefontartó zsebbel, lángálló béléssel készül. Lélegző tulajdonságok, ragasztott varrás, kétutas zippzár. Teljeskörű, maximális védelmet biztosít.

23.470 Ft
Modell:ST33

Lélegző védőköpeny gallérral, patentos záródással, egy belső zsebbel.

259 Ft
Modell:PW-BZ31GRRL

Bizweld™ 100% pamut anyagunk teljes lángmentességet biztosít. Minden Bizweld™ modell kimagasló védelmet garantál hegesztési, öntödei és egyéb kapcsolódó munkavégzésekhez.

12.113 Ft -tól
Modell:PW-BIZ4NARXL

A Bizweld™ egy 100% pamut összetételű, lángmentes anyag. Maximális teljesítmény, kényelem és strapabírás. A Bizweld™ mellesnadrág teljes védelmet biztosít a veszélyes körülmények között történő munkavégzéskor.

18.310 Ft
Modell:PW-BIZ2NARXL

A Bizweld™ egy 100% pamut összetételű, lángmentes anyag. Maximális teljesítmény, kényelem és strapabírás. A Bizweld™ kabát teljeskörű védelmet és egyedi kényelmet biztosít vielőjének. Patentzáras kivitel. Két mellzsebbel, rejtett mobiltelefon tartóval.

6.984 Ft -tól
Modell:PW-BIZ3RBR30

Minden Bizweld nadrág modell kétszeres, megerősített varrással készül, mely rendkívüli tartósságot garantál. Szerszámtartó oldalzsebbel.

3.099 Ft -tól
Modell:PW-SW32TAR

Prémium minőségű hasított bőrből készülő cipővédő mely védi viselője lábát hegesztési munkák esetén.

6.229 Ft
Modell:PW-SW20TAR

Prémium minőségű, marhahasíték hegesztő alkarvédő, kevlár varrásokkal. Maximális védelmet biztosít a legkeményebb körülmények között is. Végeken gumírozott, így kiválóan illeszkedik.

4.945 Ft
Modell:SW34

Ez a prémium minőségű hegesztő munkakabát hasított marhabőrből készül para-aramid cérnával varrva. Hegesztés közben fokozott védelmet nyújt a felső test számára.

26.506 Ft
Modell:PW-SW10TAR

Prémium minőségű, marhahasíték hegesztőkötény, kevlár varrásokkal. Maximális védelmet biztosít a legkeményebb körülmények között is. Állítható pántokkal és gyorskioldó csattal rendelkezik.

8.452 Ft
Modell:PW-FR20NAR

Lángálló antisztatikus kámzsa, mely ARC2 színtű védelmet nyújt elektromos ív ellen. A magas pamuttartalom maximális kényelmet biztosít. Ideális ha extra melegre és védelemre van szükség.

10.486 Ft
Modell:PW-FR30NARXL

Antisztatikus, hő & lángálló minőségi polár Portwest pulóver modell. Kétoldalas, bolyhosodásmentes speciális polár alapanyagból készül. Két zippzáros oldalzsebbel és gumírozott mandzsettákkal készül.

30.941 Ft
Modell:PW-FR81NARL

FR81 modellünk anyagában lángálló (Modaflame™) szövetből készül, a védelmi képessége a mosások számával nem csökken. ARC2 szintű védelmet biztosít az elektromos ív ellen. Kapucnival, komfortos és praktikus zsebekkel készül.

33.775 Ft
Modell:PW-MV25YNRL

Kéttónusú, fényvisszaverő szalagokkal készült, FR Aramid cérnával varrott modakril munkakabát modell megnövelt láthatósággal. Elektromos ív elleni védelmet is biztosít (HRC2). Anyaga az UV sugárzás 98%-át blokkolja.

34.725 Ft
Modell:FR70

Jól láthatóságot és lángálló tulajdonságot biztosító anyagból készülő Portwest mellény. A dupla méretezés nagy rugalmasságot és kabát fölé történő viselést biztosít.

3.548 Ft
Modell:PW-FR11NARXL

A magas minőség és prémium alapanyagok különböztetik meg versenytársaitól az FR termékünket. A tulajdonságait az ismételt ipari mosási ciklusok során sem veszíti el.

17.154 Ft -tól
Modell:PW-FR10NARXL

Antisztatikus és lángmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Divatos szabású, 3 gombos, galléros, mandzsettás kivitel.

13.969 Ft -tól
Modell:PW-FR14NARXL

Anyagában lángálló alapanyagból készül, hideg munkakörülményekhez. Melegít és biztonságot nyújt. Használja az FR10, FR11 vagy FR12 típusokkal a teljes védelemért.

13.082 Ft
Modell:PW-FR12NARXL

Lángálló, antisztatikus alapanyagból készülő kiváló minőségű Portwest pulóver speciális munkakörülményekre. Környakas, mandzssettás kivitel.

24.259 Ft
Modell:PW-FR71YERL/XL

Az egyik legkedveltebb lángálló és antisztatikus jól láthatósági mellény a választékunkban. A dupla méretezés nagy rugalmasságot és kabát fölé történő viselést biztosít.

7.763 Ft -tól
Modell:PW-FR75YERL/XL

Az egyik legkedveltebb jól láthatósági mellény a választékunkban. A dupla méretezés nagy rugalmasságot és kabát fölé történő viselést biztosít.

4.003 Ft -tól
1 - 31 / 31 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret