Blog

Mindenki számára fontos, hogy fizikai munkavégzés során, (legyen az építkezés vagy raktári munka) a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb munkaöltözetet viselje. Ide tartozik a munkánknak megfelelő munkavédelmi ruházat: a megfelelő munkavédelmi sisak, póló, nadrág és munkavédelmi cipő.

A munkavédelmi maszk sok szakmában biztosítja a munkavédelmi előírások betartását. 

A munkavédelmi nadrágok részét képezik a munkavédő ruházatnak, és az ipari balesetek során sérülések megelőzésére szolgálnak.

 A tűz nem játék! A lángálló munkaruha viselése sok szakmában ajánlott. Legyen szó tűzoltóról, villanyszerelőről vagy bármilyen munkásról, akinek szüksége van a hőtől és lángtól való védelemre könnyű, rugalmas, strapabíró lángálló munkaruhát választhat a Polonium munkaruhái közül. 

A Puma a világ harmadik legnagyobb sportruházatot gyártó cége. Eredetileg német testéri vállalkozásként induló sportcipő-gyártó cég Dassler testvérpárosa szétvált és így jött létre 1948-ban Rudolf Dassler vezetésével a ma már világhírű, multinacionális cég, a Puma. A Puma a sportcipők és felszerelések gyártásáról híres, de ezen kívül munkavédelmi cipőket is gyárt. A Puma munkavédelmi cipők stílusosak, de ami a legfontosabb, hogy olyan technológiával és funkciókkal készülnek, amelyek biztonságot, rugalmasságot és kényelmet nyújtanak munka közben.


Munkahelyünk számtalan lehetőséggel szolgál számunkra. Ez elsősorban a pénzszerzési lehetőséget jelenti, ami miatt a legtöbb ember dolgozik. Emellett jelentheti az előrelépés, a szakmai vagy a személyes fejlődés lehetőségét is. Azonban lehetőséget adhat a legtöbb munkahely a sérülésekre is.

Ha fizikai munkavégzésről van szó a kéz a legfontosabb az ember számára, ezért fontos a megfelelő munkavédelmi kesztyűkkel a biztonságunkat megőrizni. A Portwest védőkesztyű kínálatunkban garantáltan megtalálja az Ön munkavégzéséhez, szakmájához a megfelelő kesztyűt.


A megfelelő munkaruházat beszerzése az első lépés ahhoz, hogy minőségi munkát végezhessünk, bármilyen pályára is lépjünk életünk során. Nincs ez másképp az éttermek világában sem. A szakácsok említésekor, sokaknak először a jellegzetes, nagy, fehér szakácssapka jut eszébe, sajátos megjelenésüket azonban nem kizárólag ez szolgáltatja.

A megfelelő munkavédelmi kabát megvéd minket a hidegtől, esőtől, széltől, miközben biztosított szabad mozgásunk a kinti munkavégzéshez. Ha munkakabátot választunk, figyelembe kell vennünk számos tényezőt, ami a munkánk jellegéből adódik. 

Mint számos más szakma esetében, így az egészségügyben is fontos, hogy munkaruházatunk minőségi, funkcionális, strapabíró anyagokból készüljön, miközben kényelmes viseletet biztosít számunkra egész nap. 

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnék értesülni az akciókról.

COVID-19 információ!


Kedves Vevőink!

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel
a következő intézkedéseket voltunk kénytelenek meghozni:

személyes átvétel lehetőségét továbbra is biztosítjuk
de megváltozott feltételekkel. A helyszínen készpénzes, vagy
kártyás fizetésre NINCS lehetőség.

Az előre kifizetett árut érintés mentesen a helyszínen átadjuk.

Kiszállításra és a futárnál fizetésre (akár kártyával is)
továbbra is lehetőség van.


Megértésüket köszönjük.