Blog

Szabadban végzett munka közben is elengedhetetlen a megfelelő munkavédelem. Vannak olyan munkák, melyek nem várhatnak, akkor is el kell végezni őket, ha esik az eső, ha fúj a szél. 

Számos munkakör igényel speciális védőruházatot. Ilyen az orvosok munkája is. Bármilyen egészségügyi intézménybe is lépünk be, az ott dolgozó ápolók, nővérek és orvosok mind egészségügyi munkaruhát viselnek. Ezek stílusukban, anyagukban és funkciójukban is eltérhetnek egymástól. Az orvosi munkaruha a legtöbb esetben fehér. 

Számos olyan munkaterület van, ahol fontos a munkavédelmi ruha viselése, mely lehet csak egy munkavédelmi póló, vagy overál, de akár munkaruha együttes is. 

Számos olyan munkakörnyezet van, mely során előírás a megfelelő munkavédelmi ruházat, nem csak az egységes arculat, de a munkavállaló testi épsége érdekében is. Legyen szó építkezésről, gyárról, szervízről, műhelyről, vagy akár konyháról, a legfontosabb a biztonság.

A munkavédelmi ruházat fontos részét képezi a póló vagy ing. A megfelelő minőségű munkavédelmi pólók azonfelül, hogy kényelmesek, kellően légáteresztők, könnyen száradnak, így az esetleges izzadság ellenére is száraz marad viselője.

A Puma, mint cipő márka első sorban a sportcipőiről és utcai cipőiről vált világszerte ismert és elismert márkává. Sokan épen ezért még mind a mai napig nincsnek tisztában azzal, hogy a Puma több, mint egy átlagos sportcipő márka, ugyanis már majdnem 100 éve megállja a helyét a munkavédelmi lábbelik területén is. A márka, a Puma Safety márkanév alatt kényelmes és megbízható munkavédelmi bakancsokat, cipőket és szandálokat készít és értékesít a világ számos országában.  

A munkakabátok elengedhetetlen részét képezik a megfelelő védelmi ruházatnak, kínálatunkban elérhető termékek nem csak biztonságosak, de kényelmesek is. Minőségi, többnyire vízálló borítású kabátok kedvező áron, többféle méretben rendelhetők webáruházunkból. 

Jogos az elvásárlás a munkavédelmi termékek irányába, hogy mindig minden körülmények között helytálljanak, és megfelelő védelmet nyújtsanak. Egyetlen termék azonban nem képes mindenre, ezért van, hogy más-más körülmények közé, például más hőmérséklethez és időjáráshoz különböző felszerelést kell választani. A munkavédelmi lábbelik kategóriája is éppen ezért igen sokféle terméktípust foglal magába. Ide tartoznak a sokat emlegetett munkavédelmi cipők és bakancsok mellett a munkavédelmi csizmák is. 

Bizonyos munkakörülmények között dolgozóknak biztonsági szempontból sokszor elengedhetetlen a láthatósági ruházat viselete. Webáruházunk lehetőséget ad arra, hogy munkavédelmi kabátjaink között vagy a kifejezetten jól láthatósági ruházat termékkategóriánkban megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb láthatósági kabátot. 

Kevesen tudják, hogy a közismert sportcipőket- és ruhákat gyártó Puma márka a foci, kosárlabda, futás és egyéb sportokon, valamint utcai viseleten túl más területekre is igyekszik a legmegfelelőbb cipőt biztosítani. Ezzel a céllal hozta létre a márka 2002-ben a Puma Safety-t, a munkavédelmi cipőket forgalmazó ágát.

A munkavédelmi pulóver nagyon jó társunk lehet az átmeneti időszakokban, melyek réteges öltözködést kívánnak meg. Az ideális munkavédelmi pulóver kiválasztásánál mindenképpen oda kell figyelni arra, hogy jól lehessen benne mozogni, de mégis megfelelően melegen tartsa viselőjét.

Ha már a divatos, de ugyanakkor biztonságos munkavégzésnél tartunk, ne feledkezzünk meg a megfelelő munkavédelmi bakancsról sem! 

Borzasztó kevés információ van jelen a munkavédelmi papucsokról, pedig adott számos munkakör, ahol megkönnyíti az emberek életét.

A modern munkavédelmi szemüvegek számos elvárásnak megfelelnek, különböző munkakörülmények között nyújtanak védelmet szemünknek. Emellett stílusosak, modern megjelenésűek és számos színben, fazonban elérhetők. Divatos kialakításuk a legkülönbözőbb arcformákhoz alkalmazható. 

Gyakran halljuk, hogy a szemüveg / napszemüveg is öltözetet. Ez igaz is, hiszen túl vagyunk már azon az időszakon, amikor szemüvegesnek lenni ciki.

Nem kell lemondanunk sem a divatos megjelenésről, sem a női fazonok és stílusjegyek karakteres megjelenéséről akkor sem, ha nap mint nap munkaruhában kell dolgoznunk. Mára már a munkaruhák világában is egyre inkább teret hódítanak a divatos, színes darabok, és egyaránt megtalálhatók kimondottan férfiaknak és nőknek készült termékek. 

A munkavédelmi ruházatok között megtalálhatók a festő munkaruhák, melyek 100 % pamutból készült minőségi termékek, hogy a viseletük egész nap kényelmes legyen. A tervezők arra is gondoltak, hogy egy kültéri festés során a festő munkaruhák UV védelemmel is ellátottak legyenek, így a Portwest kabátjai és nadrágjai 98 %-os védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen, valamint fehér színben kaphatók. 

Mint számos más szakma esetében, így az egészségügyben is fontos, hogy munkaruházatunk minőségi, funkcionális, strapabíró anyagokból készüljön, miközben kényelmes viseletet biztosít számunkra egész nap. 

A megfelelő munkavédelmi kabát megvéd minket a hidegtől, esőtől, széltől, miközben biztosított szabad mozgásunk a kinti munkavégzéshez. Ha munkakabátot választunk, figyelembe kell vennünk számos tényezőt, ami a munkánk jellegéből adódik. 

A megfelelő munkaruházat beszerzése az első lépés ahhoz, hogy minőségi munkát végezhessünk, bármilyen pályára is lépjünk életünk során. Nincs ez másképp az éttermek világában sem. A szakácsok említésekor, sokaknak először a jellegzetes, nagy, fehér szakácssapka jut eszébe, sajátos megjelenésüket azonban nem kizárólag ez szolgáltatja.

Ha fizikai munkavégzésről van szó a kéz a legfontosabb az ember számára, ezért fontos a megfelelő munkavédelmi kesztyűkkel a biztonságunkat megőrizni. A Portwest védőkesztyű kínálatunkban garantáltan megtalálja az Ön munkavégzéséhez, szakmájához a megfelelő kesztyűt.


Munkahelyünk számtalan lehetőséggel szolgál számunkra. Ez elsősorban a pénzszerzési lehetőséget jelenti, ami miatt a legtöbb ember dolgozik. Emellett jelentheti az előrelépés, a szakmai vagy a személyes fejlődés lehetőségét is. Azonban lehetőséget adhat a legtöbb munkahely a sérülésekre is.

A Puma a világ harmadik legnagyobb sportruházatot gyártó cége. Eredetileg német testéri vállalkozásként induló sportcipő-gyártó cég Dassler testvérpárosa szétvált és így jött létre 1948-ban Rudolf Dassler vezetésével a ma már világhírű, multinacionális cég, a Puma. A Puma a sportcipők és felszerelések gyártásáról híres, de ezen kívül munkavédelmi cipőket is gyárt. A Puma munkavédelmi cipők stílusosak, de ami a legfontosabb, hogy olyan technológiával és funkciókkal készülnek, amelyek biztonságot, rugalmasságot és kényelmet nyújtanak munka közben.


 A tűz nem játék! A lángálló munkaruha viselése sok szakmában ajánlott. Legyen szó tűzoltóról, villanyszerelőről vagy bármilyen munkásról, akinek szüksége van a hőtől és lángtól való védelemre könnyű, rugalmas, strapabíró lángálló munkaruhát választhat a Polonium munkaruhái közül. 

A munkavédelmi nadrágok részét képezik a munkavédő ruházatnak, és az ipari balesetek során sérülések megelőzésére szolgálnak.

A munkavédelmi maszk sok szakmában biztosítja a munkavédelmi előírások betartását. 

Mindenki számára fontos, hogy fizikai munkavégzés során, (legyen az építkezés vagy raktári munka) a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb munkaöltözetet viselje. Ide tartozik a munkánknak megfelelő munkavédelmi ruházat: a megfelelő munkavédelmi sisak, póló, nadrág és munkavédelmi cipő.

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnék értesülni az akciókról.