Blog

Mindenki számára fontos, hogy fizikai munkavégzés során, (legyen az építkezés vagy raktári munka) a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb munkaöltözetet viselje. Ide tartozik a munkánknak megfelelő munkavédelmi ruházat: a megfelelő munkavédelmi sisak, póló, nadrág és munkavédelmi cipő.

A munkavédelmi maszk sok szakmában biztosítja a munkavédelmi előírások betartását. 

A munkavédelmi nadrágok részét képezik a munkavédő ruházatnak, és az ipari balesetek során sérülések megelőzésére szolgálnak.

 A tűz nem játék! A lángálló munkaruha viselése sok szakmában ajánlott. Legyen szó tűzoltóról, villanyszerelőről vagy bármilyen munkásról, akinek szüksége van a hőtől és lángtól való védelemre könnyű, rugalmas, strapabíró lángálló munkaruhát választhat a Polonium munkaruhái közül. 

A Puma a világ harmadik legnagyobb sportruházatot gyártó cége. Eredetileg német testéri vállalkozásként induló sportcipő-gyártó cég Dassler testvérpárosa szétvált és így jött létre 1948-ban Rudolf Dassler vezetésével a ma már világhírű, multinacionális cég, a Puma. A Puma a sportcipők és felszerelések gyártásáról híres, de ezen kívül munkavédelmi cipőket is gyárt. A Puma munkavédelmi cipők stílusosak, de ami a legfontosabb, hogy olyan technológiával és funkciókkal készülnek, amelyek biztonságot, rugalmasságot és kényelmet nyújtanak munka közben.


Munkahelyünk számtalan lehetőséggel szolgál számunkra. Ez elsősorban a pénzszerzési lehetőséget jelenti, ami miatt a legtöbb ember dolgozik. Emellett jelentheti az előrelépés, a szakmai vagy a személyes fejlődés lehetőségét is. Azonban lehetőséget adhat a legtöbb munkahely a sérülésekre is.

Ha fizikai munkavégzésről van szó a kéz a legfontosabb az ember számára, ezért fontos a megfelelő munkavédelmi kesztyűkkel a biztonságunkat megőrizni. A Portwest védőkesztyű kínálatunkban garantáltan megtalálja az Ön munkavégzéséhez, szakmájához a megfelelő kesztyűt.


A megfelelő munkaruházat beszerzése az első lépés ahhoz, hogy minőségi munkát végezhessünk, bármilyen pályára is lépjünk életünk során. Nincs ez másképp az éttermek világában sem. A szakácsok említésekor, sokaknak először a jellegzetes, nagy, fehér szakácssapka jut eszébe, sajátos megjelenésüket azonban nem kizárólag ez szolgáltatja.

A megfelelő munkavédelmi kabát megvéd minket a hidegtől, esőtől, széltől, miközben biztosított szabad mozgásunk a kinti munkavégzéshez. Ha munkakabátot választunk, figyelembe kell vennünk számos tényezőt, ami a munkánk jellegéből adódik. 

Mint számos más szakma esetében, így az egészségügyben is fontos, hogy munkaruházatunk minőségi, funkcionális, strapabíró anyagokból készüljön, miközben kényelmes viseletet biztosít számunkra egész nap. 

A munkavédelmi ruházatok között megtalálhatók a festő munkaruhák, melyek 100 % pamutból készült minőségi termékek, hogy a viseletük egész nap kényelmes legyen. A tervezők arra is gondoltak, hogy egy kültéri festés során a festő munkaruhák UV védelemmel is ellátottak legyenek, így a Portwest kabátjai és nadrágjai 98 %-os védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen, valamint fehér színben kaphatók. 

Nem kell lemondanunk sem a divatos megjelenésről, sem a női fazonok és stílusjegyek karakteres megjelenéséről akkor sem, ha nap mint nap munkaruhában kell dolgoznunk. Mára már a munkaruhák világában is egyre inkább teret hódítanak a divatos, színes darabok, és egyaránt megtalálhatók kimondottan férfiaknak és nőknek készült termékek. 

Gyakran halljuk, hogy a szemüveg / napszemüveg is öltözetet. Ez igaz is, hiszen túl vagyunk már azon az időszakon, amikor szemüvegesnek lenni ciki.

A modern munkavédelmi szemüvegek számos elvárásnak megfelelnek, különböző munkakörülmények között nyújtanak védelmet szemünknek. Emellett stílusosak, modern megjelenésűek és számos színben, fazonban elérhetők. Divatos kialakításuk a legkülönbözőbb arcformákhoz alkalmazható. 

Feliratkozás hírlevélre

Szeretnék értesülni az akciókról.

COVID-19 információ!


Kedves Vevőink!

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel
a következő intézkedéseket voltunk kénytelenek meghozni:

személyes átvétel lehetőségét továbbra is biztosítjuk
de megváltozott feltételekkel. A helyszínen készpénzes, vagy
kártyás fizetésre NINCS lehetőség.

Az előre kifizetett árut érintés mentesen a helyszínen átadjuk.

Kiszállításra és a futárnál fizetésre (akár kártyával is)
továbbra is lehetőség van.


Megértésüket köszönjük.