Rólunk

A POLONIUM TRADE KFT. egy magyar tulajdonú munkaruházati kis-, és nagykereskedés a piacon. E mellet foglalkozunk  ruházati - elsősorban póló - kis-, és nagykereskedelemmel is.

Társaságunk munkaruha fronton elsősorban – de nem kizárólag - kiskereskedelmi, póló fronton elsősorban - de itt sem kizárólag - nagykereskedelmi tevékenységet folytat.

Vevőink magánszemélyek mellett szitanyomók, hímzők, reklámügynökségek, ajándéktárgy forgalmazók, egyéb ruházati kereskedők. 

Viszonteladói partnereink védelmének érdekében végfelhasználók/magánszemélyek nem nagykereskedelmi/viszonteladói, de még így is nagyon kedvező áron vásárolhatnak. Így szívesen, és ugyanolyan odafigyeléssel, mint viszonteladó partnereink rendeléseinél kiszolgálunk oktatási intézményeket, egyesületeket, társadalmi szervezeteket, önkormányzatokat, csapatokat is.

Célunk a legmagasabb színvonalon megfelelni a vevőink igényeinek széles választékunkkal, versenyképes árainkkal, elérhetőségünkkel, gyors és rugalmas kiszolgálással és kiegészítő szolgáltatásainkkal. Továbbá olyan stabil, kölcsönösen előnyös beszállítói kapcsolat kialakítása, melyre ügyfeleink hosszú távon alapozhatnak.

Kizárólag piacvezető, jó minőséget képviselő márkák termékeit forgalmazzuk.

Emblémázásban is állunk partnereink rendelkezésére, foglalkozunk szitanyomással, hímzéssel, fóliázással, direkt textilnyomtatással.

Legfrissebb hírek

Hivatalos Puma szakkereskedés lettünk!
2022.01.28.

Örömmel tudatjuk vásárlóinkkal, hogy munkaruha webáruházunk 2020 októberétől hivatalos Puma szakkereskedésként működik.

Lépjen kapcsolatba velünk!