Élelmiszeripari ruházat

Élelmiszeripari ruházat

Az élelmiszeripar szigorú követelményeinek megfelelni csak minőségi munkaruhával lehetséges. A Portwest Élelmiszeripari ruha termékcsaládban bízhat. Strapabíró és funkcionális munkaruha minden körülményhez. A Fortis Plus az ipari mosásnak is maximálisan ellenálló, kiváló minőségű kevertszálas alapanyag (65% poliészter/35% pamut), melyből több modell is készült. Védelem és kiváló viselési komfort a Portwest munkaruhának köszönhetően.

Termékek - Élelmiszeripari ruházat

Modell:PW-D118WHRXL1

Élelmiszeripari, laboratóriumi és egyéb tiszta munkakörülményekre javasolt egyszerhasználatos köpeny. Három méretben készül,

3.337 Ft
Modell:PW-2202NARXL

Az élelmiszeripar szigorú követelményeinek megfelelően gyártott speciális termék. Strapabíró és funkcionális modell minden vonatkozó munkakörülményhez.

6.574 Ft
Modell:PW-2209WHRXL

Divatos és praktikus. Az élelmiszeripar szigorú követelményeinek megfelelően gyártott speciális termékcsaládja. Strapabíró és funkcionális modell minden vonatkozó munkakörülményhez.

2.072 Ft -tól
Modell:PW-2208WHRXL

Oldalzsebbel ellátott, gumis derekú divatos, praktikus és strapabíró Portwest nadrág. Az élelmiszeripar szigorú követelményeinek megfelelően gyártott speciális termékcsaládja. Strapabíró és funkcionális modell minden vonatkozó munkakörülményhez.

4.697 Ft
Modell:PW-RT21ORRM

Speciális biztonsági mellény vasúti használatra. Zippzáros záródás, gumírozott hátsó kialakítás

886 Ft
Modell:PW-S101BLU140

Hosszú évek óta népszerű pilótaing modell. Sikerességének titka a könnyű, komfortos alapanyag, stílusos fazon és a verhetetlen ár-érték arány. Két gombokkal ellátott mellzsebbel, vállapokkal készül.

1.306 Ft
Modell:PW-S107WHR155

Az S107/S108 modellek nemcsak jól néznek ki, de a pamutban gazdag alapanyagnak köszönhetően nagyon kellemes viseletek is egyben. Az Oxford szövési technika tartóssá és strapabíróvá teszi ezt a modellt. Hagyományos fazon, legombolható gallérokkal, mellzseb

1.794 Ft
1 - 7 / 7 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret