Fültok

Fültok

Portwest fültok kínálatunkban számos megoldás megtalálható. Elektronikus fültok, hagyományos fülvédők, arc- és hallásvédő szettek, sisakra szerelhető fültokok széles választékát találja. A Polonium munkaruha nagykereskedés kizárólag kényelmes és funkcionális védőfelszereléseket forgalmaz. Tekintse meg kínálatunkat!

Termékek - Fültok

Modell:PW90

Ideális arc és hallásvédő megoldás azon területekre, ahol a védősisak nem előírás. Jellemző felhasználói az ipari, mezőgazdasági, és egyéb területeken dolgozók. Állítható bőség és boltozati magasság.

Modell:PS40

Jól láthatósági szín, egész napos kényelem.

Modell:PW45

Elektronikus Portwest fültok, mely a káros, folyamatos zajokat automatikusan 85 dB alá, a biztonságos hallási zónába csökkenti, ugyanakkor a beszédhangot hallhatóvá teszi. A halk hangok felerősíthetőek. Beépített hangerőszabályozóval készül.

Modell:PS47

Jól láthatósági szín. Kompatibilis a PS53, PS54, PS55, PV60, PV64, PV50, PV54, PS51, PW54 & PW55 sisakokkal.

Modell:PW47

Egyszerűen használható, kiváló hallásvédelmet biztosító megoldás SNR 29dB csillapítási értékkel. Használaton kívül készenléti pozícióba helyezhető. Kompatibilis a PS53, PS54, PW54, PS55, PW55, PV60, PV64, PV50, PV54, PS51 modellekkel.

Modell:PW40

Robosztus mégis könnyű Portwest fültok, szuper puha belsővel. Kiváló csillapítási értékekkel rendelkezik. Állítható bőség és boltozati magasság. SNR: 28db

Modell:PW43

Rugalmas, strapabíró ABS fültok, párnázott fejpánttal az extra komfortért. Ultrakönnyű kivitel, párnázott belsővel, állítható bőséggel és boltozati magassággal. SNR: 32dB

Modell:PS48

Összecsukható, alacsony zajszint csillapítású Portwest fültok. Ultra vékony, de tökéletesen illeszkedő.

Modell:PS45

Prémium Clip-On azonos a PS46 fültok paramétereivel. Könnyen rögzíthető és kompatibilis az Endurance Height Endurance és Expertbase biztonsági sisakokkal. Figyelmeztetés: a csillapítási teljesítmény a sisak kialakísától függően változik.

Modell:PS46

A Prémium fültok a legjobb kialakítású fültokunk a kínálatból. A PU párnázott fejpánt ultrakönnyű és maximális kényelmet garantál a teljes viselési idő alatt. Kiemelkedő stílus és kétoldalú állítási lehetőség az optimális illeszkedésért.

Modell:PW48

Könnyű és rugalmas kialakítású Portwest fültok modell. Kényelmes, alkalmas hosszú használatra is.

Modell:PS42

Jól láthatósági szín. Kompatibilis a PW50, PW51, PW57 sikakokkal.

Modell:PW42

A Portwest védősisak választékkal kompatibilis sisakra szerelhető Portwest fültok. Könnyű fel és leszerelhetőség, puha kényelmes betétkialakítás. SNR: 26 dB Kompatibilis a PW50, PW51, PW57 modellekkel

Modell:PS41

Jól láthatósági szín. Tenyér méretűvé alakítható.

Modell:PW41

Ultrakönnyű rugalmas ABS fültok, mely kiváló védelmet biztosít kemény körülmények között is. Fémpánttal állítható bőség és boltozati magasság. Kényelmes, komfortos párnázott belső. SNR: 32dB

Modell:PS44

Könnyű és összehajtható Portwest fültok párnázott fejpánttal a nagyobb komfortért. Magas zajcsillapítási szint, ideális védelmet nyújt hangos munkakörnyezetben.

1 - 16 / 16 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret

COVID-19 információ!


Kedves Vevőink!

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel
a következő intézkedéseket voltunk kénytelenek meghozni:

személyes átvétel lehetőségét továbbra is biztosítjuk
de megváltozott feltételekkel. A helyszínen készpénzes, vagy
kártyás fizetésre NINCS lehetőség.

Az előre kifizetett árut érintés mentesen a helyszínen átadjuk.

Kiszállításra és a futárnál fizetésre (akár kártyával is)
továbbra is lehetőség van.


Megértésüket köszönjük.