Tisztítókendő

Tisztítókendő

A Polonium munkaruházat webáruház termékei között a Portwest tisztítókendők is megtalálhatóak. Ezek nem csak kézfertőtlenítésre használhatóak, hanem ipari körülmények között szennyeződések eltávolítására, vagy felületek tisztítására is megfelelőek. A szabványoknak megfelelő, víz használata nélküli Portwest tisztítókendők piacvezetőminőséget biztosítanak. Tekintse meg őket!

Termékek - Tisztítókendő

Modell:PW-IW30ORR

Erős ipari tisztítókendő, mellyel könnyen és gyorsan eltávolíthatóak az olajok, zsírok, korom és festék okozta szennyeződések, víz használata nélkül. Antibakteriális és dermatológiailag tesztelt.

3.210 Ft
Modell:PW-IW50BLU

Antibakteriális felületfertőtlenítő kendő, mely ideális az élelmiszerek készítése előtt a használandó felület tisztítására, fertőtlenítésére. Az EN1276 és EN14476 szabványok szerint minősítve.

3.371 Ft
Modell:PW-IW40BLU

Higiéniás víz nélküli kézfertőtlenítő kendő antibakteriális hatással. Hatékony a baktériumok 99,9%-a ellen és az influenzavírusok, úgy mint H1N1 és H3N2 ellen is.

3.593 Ft
Modell:PW-IW10WHR

Hatékonyan távolítja el az olajat, festéket és zsírt. Használható kéz, felület és szerszámok tisztítására. Antibakteriális hatás az E-coli, szalmonella, MRSA, lisztéria, Weil betegség ellen.

4.069 Ft
Modell:IW90

Sokoldalú törlőkendő különböző ipari törlési és tisztítási feladatokhoz. Itassuk fel a vizet az olajat az oldószereket és más vegyszereket. A hagyományos rongyok ideális helyettesítője. Hordozható adagoló dobozban.

8.946 Ft
1 - 5 / 5 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret