Hagyományos munkavédelmi szemüveg

Hagyományos munkavédelmi szemüveg

Szemeink helyes védelme az egyik legszükségesebb védőfelszerelés. Épp ezért a Polonium szemvédelmi eszközei közt kizárólag piacvezető minőségű termékeket talál. Ilyenek például a hagyományos Portwest védőszemüvegek. Az általunk forgalmazott modellek strapabíró és kényelmes kialakítással rendelkeznek. Ha munkavédelmi napszemüveget keres, akkor is talál nálunk megfelelő darabot. Napszemüvegeink között karcmentes és páramentes bevonattal rendelkező darabok is elérhetők. Az UV sugárzás káros hatásainak csökkentése mellett a vízfelületek közelében dolgozók számára ideális kialakítással készültek. 

Termékek - Hagyományos munkavédelmi szemüveg

Modell:PW-PW37BLU

A Bold Pro típus egyesíti a modern stílust a védelemmel. Strapabíró, ütésálló polikarbonát lencsékkel készül, melyek karcmentes és páramentes réteggel vannak ellátva. Puha gumírozott szárakkal és orrnyereg kialakítással, több színben.

1.400 Ft
Modell:PW-PW13CLR

Egyedi stílusú, 100% UV védelmet biztosító Portwest védőszemüveg.

810 Ft -tól
Modell:PW-PW17CLR

Népszerű Portwest védőszemüveg modellünk állítható dőlésszöggel és puha orrnyereggel a maximális kényelemért.

1.239 Ft
Modell:PW-PS03SKR

Focus védőszemüveg széles látómezővel állítható és hosszítható szárral. A kivehető habtömítés extra komfortot és védelmet biztosít a rázkodás és a por ellen. PA13 RX kerettel használható.

2.575 Ft
Modell:PW-PW15CLR

Új védőszemüveg modellünk teljes körkörös védelmet biztosít. Stílusos kialakítása a legkülönbözőbb arcformákhoz alkalmazható.

1.302 Ft
Modell:PW-PW36BKR

Teljes védelmet biztosító, ultrakönnyű védőszemüveg, polikarbonát lencsékkel. Karcmentes és páramentesítő rétegekkel ellátva. Állítható szárhosszal.

1.523 Ft
Modell:PS09

Az Impervious védőszemüveg innovatív olaj és szennyeződés taszító bevonattal rendelkezik amely segítségével tiszta marad a lencse akár extrém körülmények között is. Erős és modern kialakítású szárak.

3.902 Ft
Modell:PW-PW33AMR

Hagyományos tervezésű védőszemüveg, polikarbonát panoráma lencsével, oldalvédelemmel, állítható szárhosszal.

763 Ft
Modell:PW-PW11CLR

A Levo védőszemüveg a hagyományos és a gumipántos szemüvegek keveréke. A hagyományos védőszemüvegek kényelme, magasabb védelmi képességgel. A cserélhető hab tömítés további homlok és arc védelmet biztosít. Állítható szíj és puha gumiból készült betétek.

3.180 Ft
Modell:PW-PW14CLR

Szuperkönnyű, mégis strapabíró védőszemüveg modell. Kényelmes kialakítás, vékonyított tervezés.

1.431 Ft
Modell:PW-PW39SKR

Kiváló optikai minőséget képviselő könnyű védőszemüveg. Kényelmes orrnyereg kialakítás, tartós kivitel.

1.080 Ft
Modell:PW-PS34SKR

Kontrasztos színekkel rendelkező Neon védőszemüvegünk, széles látómezőt, szemöldök- és oldalvédelmet biztosít. Könnyű, állítható szárhosszal rendelkezik (5 különböző hosszúság), mely optimális viselési komfortot nyújt. A lencsék karcmentes bevonatúak.

1.239 Ft
Modell:PW-PW38CLR

Új sportos, egyedi tervezésű védőszemüveg. A Pan View ultrakönnyű, puha szárakkal készül, oldalvédelmet is biztosít.

922 Ft
Modell:PW-PS06SKR

A Paris Sport védőszemüveg könnyű sportos és hosszú életre tervezett modell. Dupla lencsés kialakítás és oldalsó furatok segítik a levegő áramlását. Puha orrnyereg és szár kialakítás.

2.702 Ft
Modell:PW-PS18SKR

A Polar Star egy modern sportos megjelenésű védőszemüveg. Polarizált lencséi megakadályozzák a vakító hatásokat csökkentik a szemfáradtságot és javítják a kontrasztszintet és a szín láthatóságát.

9.030 Ft
Modell:PW-PS05CLR

Az Athen Sport szemüveget a felhasználó testi adottságait figyelembe véve tervezték. Könnyű, erős és rugalmas, így hosszabb használat esetén is ideális választás. Ezen kívül sportos megjelenést és csúszásmentes komfortot biztosít.

2.544 Ft
Modell:PW-PW31CLR

Ultrakönnyű polikarbonát védőszemüveg, karcmentes, antisztatikus lencsékkel. Stílusos, az arc vonalát követő vonalvezetés. 5 fokozatban állítható szárhossz.

1.558 Ft
Modell:PW-PS12SKR

Innovatív, könnyű, dielektromos védőszemüveg, fémmentes rögzítésekkel. Strapabíró és modern kialakítás, dupla anyagból készült szárakkal. Az oldalán található perforációk nagyobb szellőzést és komfortot biztosítanak.

1.269 Ft
Modell:PW-PS30CLR

A PS30 egy ultra könnyű szemüveg mely normál szemüveg felett is hordható. Széles panoráma lencsével oldal- és szemöldök védelemmel rendelkezik. Állítható és bővíthető szárak teszik még komfortosabbá.

1.239 Ft
Modell:PW-PS16SKR

A Tech Metal szemüveg fém kerettel és modern stílusban készült, mely a legkülönbözőbb iparágakban is megállja a helyét. Védelmet nyújt nagy sebességű részecskék ellen és extrém hőmérséklet esetén. A lencsék karcmentes bevonatúak.

4.134 Ft
Modell:PW-PW30CLR

Kiváló védelmet és komfortot biztosító modell. A nagy látómező lehetővé teszi a korrekciós szemüvegekkel együtt történő viselését is. Ütésálló polikarbonátból készül, teljesen fémmentes kivitelben.

682 Ft
Modell:PW-PW10CLR

Stílusos védőszemüveg, mely teljeskörű védelmet biztosít viselőjének.

782 Ft
Modell:PW-PS32SKR

A legnépszerűbb Wrap Around szemüvegünk mostantól kiegészítő élvédelemmel is elérhető. A kivehető tömítés kényelmes illeszkedést és optimális por- és ütésállóságot biztosít.

1.267 Ft
Modell:PW-PR32SKR

A klasszikus kialakítású Wrap Around szemüveg már elérhető kettős anyag kialakítású szárral az extra komfort érdekében.

1.113 Ft
Modell:PW-PW34AMR

Divatos keretnélküli védőszemüveg. Ultrakönnyű, komfortos viselet. Puha gumi szárakkal, kényelmes orrnyereg kialakítással. A sötétített változat UV400 védelmet is biztosít.

1.104 Ft
Modell:PW-PS04CLR

Könnyű, sportos védőszemüveg modell, mely állítható orrnyereggel készül. Karc- és páramentes bevonat.

2.734 Ft
Modell:PW-PW35CLR

A Safeguard típus nylon kerettel, 7 pozícióban állítható dőlésszöggel és állítható szárhosszal készül. Egyesíti magában a modern stílust és a kiváló viselési komfortot. A szürke lencsés változat UV400 védelmet is biztosít.

1.099 Ft -tól
Modell:PW-PS33CLR

Állítható szárakkal rendelkező, stílusos, kényelmes védőszemüveg modell. Lencséi karc- és páramentes bevonattal rendelkeznek. Ingyenes szemüvegtartó zsinór.

1.049 Ft
Modell:PW-PS07SKR

A Saint Louis védőszemüveg sportos megjelenésű egybeépített monoblokk lencsével és nagyon innovatív szár kialakítással rendelkezik. Rendkívül kényelmes köszönhetően a szárnak és a TPE orrnyeregnek.

2.615 Ft -tól
Modell:PW12

Új stílusú, különálló lencsékkel készül.

956 Ft
Modell:PW-PW26CLR

Extrém könnyű prémium védőszemüveg. Magas minőségű kőnnyű anyagok felhasználásával készült tökéletesen illeszkedik.

2.607 Ft
Modell:PW-PW24CLR

Egyedi tervezésű panoráma védőszemüveg, kimagasló vegyianyag elleni védelemmel. A PW23 arcvédővel kombinálható kivitel.

4.259 Ft
Modell:PW-PW25CLR

Ultra Vista védőszemüveg modellünk már elérhető nem szellőző változatban is. Kiváló védelmet biztosít nagyméretű részecskék, gáz és finom por részecskék és fröccsenő folyadékok ellen.

5.119 Ft
Modell:PW-PW18SKR

Polarizált lencsével rendelkező védőszemüveg, mely éles kontrasztokat és kiváló védelmet biztosít. 99%-os UV védelem, kimagasló komfort, csúszásmentes szárak.

9.220 Ft
Modell:PW-PW32BKR

A PW32 védőszemüveg választékunk egyik legnépszerűbb tagja. Egyedi tervezésű, ultrakönnyű modell, rugalmas szárakkal, karcmentes lencsékkel. Unisex.

813 Ft -tól
1 - 35 / 35 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret