Fül- és hallásvédelem

Fül- és hallásvédelem

Bizonyos munkafeltételek megkövetelik a megfelelő fül- és hallásvédelmet. Ezeknek a megengedett zajszintre vagy az alá kell csökkentenie a zajhatást úgy, hogy hallhatóak legyenek a figyelmeztető hangjelzések. EU-s jogszabályok is szólnak a hallásvédelemről, a munkáltatóknak gondoskodniuk kell a megfelelő felszerelésről. A Portwest fültok és füldugó kínálatában garantáltan megtalálja, amit az Ön munkakörülményei megkövetelnek. 

Kategóriák - Fül- és hallásvédelem

Termékek - Fül- és hallásvédelem

Modell:PW-EP06ORR

Ultra puha PU hab füldugó. Egyedileg formázott komfort kialakítás minden pár higiénikus visszazárható egyedi csomagolásban. Nem bontható!

Modell:PW-EP18YER

EP16 pánthoz használható csere Portwest füldugó. SNR 27dB.

Modell:EP01

Detektálható, többszörhasználatos füldugó, mely a legújabb EN szabályozásoknak is megfelel, így kiváló hallásvédelmet biztosít. Praktikus, könnyen tisztítható, új fejlesztésű modell, amely két színben elérhető. Nem bontható a csomagolása. SNR 27dB

Modell:PW-EP30BLU

Élelmiszeripari használatra kifejlesztett, detektálható Portwest füldugó. Puha PU hab kivitelben készül, minden pár higiénikus, visszazárható csomagolásban érkezik. Az ár 200 db-ra vonatkozik.

Modell:PW-PW45YER

Elektronikus Portwest fültok, mely a káros, folyamatos zajokat automatikusan 85 dB alá, a biztonságos hallási zónába csökkenti, ugyanakkor a beszédhangot hallhatóvá teszi. A halk hangok felerősíthetőek. Beépített hangerőszabályozóval készül.

Modell:PW-PW47RER

Egyszerűen használható, kiváló hallásvédelmet biztosító megoldás SNR 29dB csillapítási értékkel. Használaton kívül készenléti pozícióba helyezhető. Kompatibilis a PS53, PS54, PW54, PS55, PW55, PV60, PV64, PV50, PV54, PS51 modellekkel.

Modell:PW-PW43BKR

Rugalmas, strapabíró ABS fültok, párnázott fejpánttal az extra komfortért. Ultrakönnyű kivitel, párnázott belsővel, állítható bőséggel és boltozati magassággal. SNR: 32dB

Modell:PW-EP16YER

Komfortos hallásvédő megoldás, a Portwest füldugó kiváló alternatívája. Bontott kiszerelésben, db-ra is kapható. SNR 27dB.

Modell:EP02

Lekerekített forma, rugalmas anyag. Könnyű, egyszerű használat. Kiváló védelem, jó ár-érték arány. Minden pár higiénikus, visszazárható egyedi csomagolásban. Db-ra is rendelhető. SNR 37dB

Modell:PW-PW90YER

Ideális arc és hallásvédő megoldás azon területekre, ahol a védősisak nem előírás. Jellemző felhasználói az ipari, mezőgazdasági, és egyéb területeken dolgozók. Állítható bőség és boltozati magasság.

Modell:PW-PS47ORR

Jól láthatósági szín. Kompatibilis a PS53, PS54, PS55, PV60, PV64, PV50, PV54, PS51, PW54 & PW55 sisakokkal.

Modell:PW-EP20BKR

Füldugó adagoló EP02 füldugóhoz. Egy elfordítással adagolja a szükséges füdugó mennyiséget. 500 párat tartalmaz.

Modell:PW-EP21ORR

Kiváló komfortot és csillapítási teljesítményt biztosító utántöltő csomag füldugó adagolóhoz. SNR 37dB

Modell:PW-PW40YER

Robosztus mégis könnyű Portwest fültok, szuper puha belsővel. Kiváló csillapítási értékekkel rendelkezik. Állítható bőség és boltozati magasság. SNR: 28db

Modell:PW-PS42YER

Jól láthatósági szín. Kompatibilis a PW50, PW51, PW57 sikakokkal.

Modell:PW-PS48RER

Összecsukható, alacsony zajszint csillapítású Portwest fültok. Ultra vékony, de tökéletesen illeszkedő.

Modell:PW-PS41YER

Jól láthatósági szín. Tenyér méretűvé alakítható.

Modell:PW-PW41RER

Ultrakönnyű rugalmas ABS fültok, mely kiváló védelmet biztosít kemény körülmények között is. Fémpánttal állítható bőség és boltozati magasság. Kényelmes, komfortos párnázott belső. SNR: 32dB

Modell:PW-PS45GRR

Prémium Clip-On azonos a PS46 fültok paramétereivel. Könnyen rögzíthető és kompatibilis az Endurance Height Endurance és Expertbase biztonsági sisakokkal. Figyelmeztetés: a csillapítási teljesítmény a sisak kialakísától függően változik.

Modell:PW-PS46GRR

A Prémium fültok a legjobb kialakítású fültokunk a kínálatból. A PU párnázott fejpánt ultrakönnyű és maximális kényelmet garantál a teljes viselési idő alatt. Kiemelkedő stílus és kétoldalú állítási lehetőség az optimális illeszkedésért.

Modell:PW-PW48RER

Könnyű és rugalmas kialakítású Portwest fültok modell. Kényelmes, alkalmas hosszú használatra is.

Modell:PW-PW42RER

A Portwest védősisak választékkal kompatibilis sisakra szerelhető Portwest fültok. Könnyű fel és leszerelhetőség, puha kényelmes betétkialakítás. SNR: 26 dB Kompatibilis a PW50, PW51, PW57 modellekkel

Modell:PW-PS44BKR

Könnyű és összehajtható Portwest fültok párnázott fejpánttal a nagyobb komfortért. Magas zajcsillapítási szint, ideális védelmet nyújt hangos munkakörnyezetben.

Modell:PW-EP04ORR

TPE (thermo plastic elastomer) anyagból készülő magas minőségű zsinórós füldugó. Testhőmérsékletet érzékelő anyagból készül, így hallójárat alakjához idomul és ezzel biztosítja a tökéletes tömítést. Hosszabb viselés esetén is kényelmes.

Modell:EP08

Kényelmes, jól illeszkedő füldugó zsinórral ellátva. Kiváló minőségű, puha alapanyagból. Minden pár higiénikus, visszazárható csomagolásban érkezik.SNR 37dB.

1 - 26 / 26 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret