Szemvédelem

Szemvédelem

Szemeink helyes védelme az egyik legszükségesebb védőfelszerelés. Épp ezért a Polonium szemvédelmi eszközei között kizárólag piacvezető minőségű termékeket talál. Legyen az hagyományos, gumipántos védő-, vagy hegesztőszemüveg nálunk megtalálja a legjobbat! Tekintse meg itt a Portwest védőszemüveg kínálatunkat!

Termékek - Szemvédelem

Modell:PW-PW37BLU

A Bold Pro típus egyesíti a modern stílust a védelemmel. Strapabíró, ütésálló polikarbonát lencsékkel készül, melyek karcmentes és páramentes réteggel vannak ellátva. Puha gumírozott szárakkal és orrnyereg kialakítással, több színben.

1.400 Ft
Modell:PW-PW13CLR

Egyedi stílusú, 100% UV védelmet biztosító Portwest védőszemüveg.

810 Ft -tól
Modell:PW-PW17CLR

Népszerű Portwest védőszemüveg modellünk állítható dőlésszöggel és puha orrnyereggel a maximális kényelemért.

1.239 Ft
Modell:PW-PS03SKR

Focus védőszemüveg széles látómezővel állítható és hosszítható szárral. A kivehető habtömítés extra komfortot és védelmet biztosít a rázkodás és a por ellen. PA13 RX kerettel használható.

2.575 Ft
Modell:PW-PW15CLR

Új védőszemüveg modellünk teljes körkörös védelmet biztosít. Stílusos kialakítása a legkülönbözőbb arcformákhoz alkalmazható.

1.302 Ft
Modell:PW-PW20CLR

Direkt ventillációs strapabíró Portwest védőszemüveg. Viselhető pormaszkkal, illetve korrekciós szemüveggel együtt is. Szuperpuha PVC kerettel és kristálytiszta lencsékkel készül. Ideális megoldás kemény munkakörülményekhez.

877 Ft
Modell:PW-PW21CLR

Portwest védőszemüveg, indirekt nyílásokkal, melyek megakadályozzák a folyadékok, illetve porok bejutását. Szuperpuha PVC kerettel és kristálytiszta lencsékkel készül. Ideális megoldás kemény munkakörülményekhez.

922 Ft
Modell:PW-PW22CLR

Aerodinamikus formájú, torzításmentes Portwest védőszemüveg, puha PVC kerettel. Indirekt ventillációs kivitel, mely megakadályozza a szennyezőanyagok bejutását. Páramentesítő bevonattal rendelkezik, viselhető pormaszkkal, korrekciós szemüveggel együtt is.

2.512 Ft
Modell:PW-PW36BKR

Teljes védelmet biztosító, ultrakönnyű védőszemüveg, polikarbonát lencsékkel. Karcmentes és páramentesítő rétegekkel ellátva. Állítható szárhosszal.

1.523 Ft
Modell:PS09

Az Impervious védőszemüveg innovatív olaj és szennyeződés taszító bevonattal rendelkezik amely segítségével tiszta marad a lencse akár extrém körülmények között is. Erős és modern kialakítású szárak.

3.902 Ft
Modell:PW-PS29CLR

Prémium zárt Portwest védőszemüveg erős robusztus kialakítással puha belső habszivaccsal az extra komfortért és rezgés csillapításért.

5.497 Ft
Modell:PW-PW33AMR

Hagyományos tervezésű védőszemüveg, polikarbonát panoráma lencsével, oldalvédelemmel, állítható szárhosszal.

763 Ft
Modell:PW-PW11CLR

A Levo védőszemüveg a hagyományos és a gumipántos szemüvegek keveréke. A hagyományos védőszemüvegek kényelme, magasabb védelmi képességgel. A cserélhető hab tömítés további homlok és arc védelmet biztosít. Állítható szíj és puha gumiból készült betétek.

3.180 Ft
Modell:PW-PW14CLR

Szuperkönnyű, mégis strapabíró védőszemüveg modell. Kényelmes kialakítás, vékonyított tervezés.

1.431 Ft
Modell:PW-PW39SKR

Kiváló optikai minőséget képviselő könnyű védőszemüveg. Kényelmes orrnyereg kialakítás, tartós kivitel.

1.080 Ft
Modell:PW-PS34SKR

Kontrasztos színekkel rendelkező Neon védőszemüvegünk, széles látómezőt, szemöldök- és oldalvédelmet biztosít. Könnyű, állítható szárhosszal rendelkezik (5 különböző hosszúság), mely optimális viselési komfortot nyújt. A lencsék karcmentes bevonatúak.

1.239 Ft
Modell:PW-PW38CLR

Új sportos, egyedi tervezésű védőszemüveg. A Pan View ultrakönnyű, puha szárakkal készül, oldalvédelmet is biztosít.

922 Ft
Modell:PW-PS06SKR

A Paris Sport védőszemüveg könnyű sportos és hosszú életre tervezett modell. Dupla lencsés kialakítás és oldalsó furatok segítik a levegő áramlását. Puha orrnyereg és szár kialakítás.

2.702 Ft
Modell:PW-PS18SKR

A Polar Star egy modern sportos megjelenésű védőszemüveg. Polarizált lencséi megakadályozzák a vakító hatásokat csökkentik a szemfáradtságot és javítják a kontrasztszintet és a szín láthatóságát.

9.030 Ft
Modell:PW-PS05CLR

Az Athen Sport szemüveget a felhasználó testi adottságait figyelembe véve tervezték. Könnyű, erős és rugalmas, így hosszabb használat esetén is ideális választás. Ezen kívül sportos megjelenést és csúszásmentes komfortot biztosít.

2.544 Ft
Modell:PW-PW66CLR

Külső csere lencse BizWeld Plusz pajzshoz.

1.239 Ft
Modell:PW-PW65BKR

Kényelmes és kimagasló védelmet biztosító hegesztő fejpajzs. 0.04 milliszekundum sötétedési idővel működő automata, állítható modell.

21.586 Ft
Modell:BIZR

5 külső és 1 belső lencse / csomag

1.544 Ft
Modell:PW-PW60BGR

A PW60 kényelmes és funcionális. Puha, komfortos kerettel, felhajtható lencsékkel, állítható gumipánttal készül. 5-ös lencsével.

2.415 Ft
Modell:PW-PW68BGR

Sokoldalú, 5-ös sötétedési szintű lencsével készülő Portwest hegesztőszemüveg modell állítható karokkal.

2.066 Ft
Modell:PW-PW31CLR

Ultrakönnyű polikarbonát védőszemüveg, karcmentes, antisztatikus lencsékkel. Stílusos, az arc vonalát követő vonalvezetés. 5 fokozatban állítható szárhossz.

1.558 Ft
Modell:PW-PS12SKR

Innovatív, könnyű, dielektromos védőszemüveg, fémmentes rögzítésekkel. Strapabíró és modern kialakítás, dupla anyagból készült szárakkal. Az oldalán található perforációk nagyobb szellőzést és komfortot biztosítanak.

1.269 Ft
Modell:PW-PS11SKR

Dielektromos biztonsági szemüveg, fémmentes rögzítésekkel. Strapabíró, modern stílusú, dupla anyagból készült szárakkal. A széles gumiszalag biztosítja a tökéletes illeszkedést, könnyen kombinálható védősisakokkal és hallásvédőkkel.

2.544 Ft
Modell:PW-PS30CLR

A PS30 egy ultra könnyű szemüveg mely normál szemüveg felett is hordható. Széles panoráma lencsével oldal- és szemöldök védelemmel rendelkezik. Állítható és bővíthető szárak teszik még komfortosabbá.

1.239 Ft
Modell:PW-PA30BKR

Univerzális, rugalmas, gumírozott zsinór, mely még komfortosabbát teszi a védőszemüveg viselését.

17.358 Ft
Modell:PA35

Puha mikroszálas tok.

2.780 Ft
Modell:PW-PA31BKR

Mikroszálas szemüvegtartó zsák, mely tárolásra és tisztításra is kiválóan alkalmas

3.013 Ft
Modell:PW-PA02WHR

Lencse tisztító állomás, mely azonnali hozzáférést biztosít a lencsetisztítási megoldásokhoz. A megfelelően elhelyezett állomások segítenek minden típusú szemüveg tisztításában és hozzájárulnak élettartamuk növeléséhez.

6.103 Ft
Modell:PW-PA01WHR

Szemüvegtisztító adagoló, mely használatra készen érkezik. Erős kartonból készül, egyszerű adagolást tesz lehetővé. Könnyen felakasztható. Tartalma: 100 db, külön csomagolt tisztítókendő (5”x 8”)

4.037 Ft
Modell:PW-PS16SKR

A Tech Metal szemüveg fém kerettel és modern stílusban készült, mely a legkülönbözőbb iparágakban is megállja a helyét. Védelmet nyújt nagy sebességű részecskék ellen és extrém hőmérséklet esetén. A lencsék karcmentes bevonatúak.

4.134 Ft
Modell:PW-PS21CLR

PS21 indirekt szellőzésű védőszemüveg acetát lencsével, amely alkalmassá teszi vegyi munkákhoz való használatra. Páramentes, karcmentes bevonat és puha keret jellemzi. Automatákhoz fejlesztve, közvetett szellőzés, ultrakönnyű.

2.193 Ft
Modell:PW-PW30CLR

Kiváló védelmet és komfortot biztosító modell. A nagy látómező lehetővé teszi a korrekciós szemüvegekkel együtt történő viselését is. Ütésálló polikarbonátból készül, teljesen fémmentes kivitelben.

682 Ft
Modell:PW-PW10CLR

Stílusos védőszemüveg, mely teljeskörű védelmet biztosít viselőjének.

782 Ft
Modell:PW-PS32SKR

A legnépszerűbb Wrap Around szemüvegünk mostantól kiegészítő élvédelemmel is elérhető. A kivehető tömítés kényelmes illeszkedést és optimális por- és ütésállóságot biztosít.

1.267 Ft
Modell:PW-PR32SKR

A klasszikus kialakítású Wrap Around szemüveg már elérhető kettős anyag kialakítású szárral az extra komfort érdekében.

1.113 Ft
Modell:PW-PW34AMR

Divatos keretnélküli védőszemüveg. Ultrakönnyű, komfortos viselet. Puha gumi szárakkal, kényelmes orrnyereg kialakítással. A sötétített változat UV400 védelmet is biztosít.

1.104 Ft
Modell:PW-PS04CLR

Könnyű, sportos védőszemüveg modell, mely állítható orrnyereggel készül. Karc- és páramentes bevonat.

2.734 Ft
Modell:PW-PW35CLR

A Safeguard típus nylon kerettel, 7 pozícióban állítható dőlésszöggel és állítható szárhosszal készül. Egyesíti magában a modern stílust és a kiváló viselési komfortot. A szürke lencsés változat UV400 védelmet is biztosít.

1.099 Ft -tól
Modell:PW-PS33CLR

Állítható szárakkal rendelkező, stílusos, kényelmes védőszemüveg modell. Lencséi karc- és páramentes bevonattal rendelkeznek. Ingyenes szemüvegtartó zsinór.

1.049 Ft
Modell:PW-PS07SKR

A Saint Louis védőszemüveg sportos megjelenésű egybeépített monoblokk lencsével és nagyon innovatív szár kialakítással rendelkezik. Rendkívül kényelmes köszönhetően a szárnak és a TPE orrnyeregnek.

2.615 Ft -tól
Modell:PW12

Új stílusú, különálló lencsékkel készül.

956 Ft
Modell:PW-PW26CLR

Extrém könnyű prémium védőszemüveg. Magas minőségű kőnnyű anyagok felhasználásával készült tökéletesen illeszkedik.

2.607 Ft
Modell:PW-PW24CLR

Egyedi tervezésű panoráma védőszemüveg, kimagasló vegyianyag elleni védelemmel. A PW23 arcvédővel kombinálható kivitel.

4.259 Ft
1 - 48 / 51 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret