Termékek

Keresés

Modell:PW-S845BKR

Bár kötény zsebbel ellátva. Vendéglátásban kítűnöen helyt áll.

Modell:PW-S894WHR

Kötény üzemi és háztartásbeli konyhákba.

Modell:S795

Derekas kötény, 120 cm, szélesített fazon egy méretben. Elől nagy zsebbel ellátva.

Modell:PW-2207WHR

Vízálló élelmiszeripari kötény mely kiváló védelmet nyújt több munkakörnyezetben. Tartós poliészter PVC-vel bevont szövet.

Modell:PW-S839RWR

Professzionális, divatos kötény strapabíró pamut alapanyagból. Állítható nyakpánttal.

Modell:PW-S855RER

Két egyedi színben, magas minőségű pamut alapanyagból készülő, extrém strapabíró kötény, zsebbel ellátva.

Modell:PW-S840WHR

Kötény üzemi és háztartásbeli konyhákba. Állítható nyakrésszel.

Modell:PW-S841NAR

Professzionális megjelenésű, klasszikus stílusú kötény, minőségi alapanyagból. A gyakori mosási ciklusok után is megtartaja formáját és színét. Állítható nyakrésszel.

Modell:PW-D300BLU

Széles körben, több iparágban használt egyszerhasználatos kötény. Öt kedvelt színben készül. 1 csoma g az 100 db.

Modell:PW-S837BKR

Kötény üzemi és háztartásbeli konyhákba.

Modell:PW-S849NAR

Vízálló kötény modellünk stílusos és praktikus. Tengerészkék/fehér és piros/fehér színekben készül, állítható nyakpánttal.

Modell:PW-S843BKRL/XL

Ez a kötény ötvözi a klasszikus stílust a funkcionalitással. Széles színválasztékban készül, állítható oldalpatenttel és zsebbel ellátva.

Modell:PW-S792BKR

Nehéz pamutvászon felhasználásával készült, hogy ellenálljon a vendéglátás modern kihívásainak és megakadályozza a munkaruhák foltosodását. Ezt az elegáns és strapabíró vállpántos kötényt praktikus részletekkel tervezték, beleértve az állítható nyak kiala

Modell:PW-ST42WHR

Védőkötény élelmiszeripari, labor munkákhoz. Korlátozott fröccsenés elleni védelmet biztosít az EN13034 szabványnak megfelelően. Az anyag megfelel az EN1149-1 antisztatikus védelem előírásainak.

Modell:PW-S796BKR

Osztott kialakítású bárkötény ideális választás a professzionális vendéglátóipari dolgozóknak. Strapabíró mérettartó Kingsmill alapanyagból készül hossza és osztott kialakítása biztonságot és kiváló mozgásszabadságot biztosít viselőjének.

Modell:S794

Elől egy tágas zseb jellemzik a vendéglátók által kedvelt terméket.

Modell:PW-SW10TAR

Prémium minőségű, marhahasíték hegesztőkötény, kevlár varrásokkal. Maximális védelmet biztosít a legkeményebb körülmények között is. Állítható pántokkal és gyorskioldó csattal rendelkezik.

Modell:PW-C838BKRXL

Ez a séf kabát ergonomikus viseletett és karcsú sziuletett biztosít. Dupla gombos rejtett zárodás kötény akasztó fül a nyak hátsó részén és nagy méretű MeshAir Pro panelek amik kiváló légáteresztést biztosítanak.

Modell:PW-C738BKRL

MeshAir panelekkel ellátott C738 ideális megoldás a forró konyhai környezetre. Dupla gombolású rejtett rögzítéssel és tollzsebbel. Stílusos és praktikus séfkabát.

1 - 19 / 19 termék

Termék szűrő

  • Akciós termékek
  • Termék csoportok
  • Termék kategóriák
  • Márkák
  • Szín
  • Méret